Monday 2 June 2008

Oktopus-1982-Da ili ne [Lp]

Oktopus debut album "Da ili ne" recorded in studio MS and produced by guitarist Slobodan Bajramović. Released on 23 of March in 1982. Band members were: Slobodan Bajramović (guitar), Ištvan Sič (bass), Josip Pejić (keyborad), Josip Jurić (vocal), Rudolf Vojnić (drums) & Lazar Dulić (guitar).

Oktopus-1982-Da ili ne [Lp]

01-Testament
02-Tu oko nas
03-Put
04-Samo danas
05-Poslednja noć
06-Da ili ne
07-Dosadne igre
08-Novi dan
09-Poslednji let

Bitrate 192
Vinyl Rip by Zemunac

5 comments:

Anonymous said...

Jako dobar album

Anonymous said...

Kakvo osvezenje za usi slusajuci Oktopus pored danjasnih rock, s oprostenjem sranja.

Anonymous said...

Prosto je neverovatno koliko je lako kad vam neko punudi da skidate pesmu po pesmu a ne non stop glupi rapid share ili neki odvratni share sajtovi.

bravo majstori

Anonymous said...

Pozdrav svima.
Ovo je bass gitarista gupe Oktopus, Ištvan. Želim samo dodati kratku informaciju u vezi nas.
80-ih godina je bilo jako teško snimiti ploču, tako da smo i mi imali poteškoća. Da bi se ploča realizirala, ja sam morao prodati svoje Marshall pojačalo za koje sam tezgajući po igrankama skupion novac, nadajući se da će ploča nadoknaditi žrtvu. Nažalost LP nije doživo naročit uspeh u to vreme. Jako sam se iznenadio kada samu ugledao naš stari LP na Internetu i jako mi je drago da nakon skoro 30 godina još uvek ima osoba kojima se pesme dopadaju. Uživajte.

Unknown said...

Pozdrav svima.
Ovo je bass gitarista gupe Oktopus, Ištvan. Želim samo dodati kratku informaciju u vezi nas.
80-ih godina je bilo jako teško snimiti ploču, tako da smo i mi imali poteškoća. Da bi se ploča realizirala, ja sam morao prodati svoje Marshall pojačalo za koje sam tezgajući po igrankama skupion novac, nadajući se da će izlazak ploče nadoknaditi žrtvu. Nažalost LP nije doživo naročit uspeh u to vreme. Jako sam se iznenadio kada samu ugledao naš stari LP na Internetu i veoma mi je drago da nakon skoro 30 godina još uvek ima osoba kojima se pesme dopadaju. Uživajte.